This phantom sticky

Alexandra's tips & tricks

08-06-2019

De vakantietijden breken weer aan! Heerlijk even de batterij opladen. Natuurlijk neem je ook de dagelijkse huidverzorgingsproducten mee, toch? Alleen…er moet al zoveel mee en hoe gaat dat allemaal passen in die ene koffer?

Om die reden laten we meestal onze huidverzorgingsproducten in grote verpakkingen thuis en doen we het maar met de o zo handige kleine vakantie producten van de drogisterij. Fijn voor de spaarzame ruimte in je koffer maar helaas krijgt je huid hierdoor niet de verzorging die het nodig heeft. Zeker niet met al die vakantiezon!

Goed nieuws! Vanaf heden hoef je niet meer te kiezen tussen goede verzorging of ruimte je koffer.

Schoonheidssalon Alexandra heeft nu prachtige reissets van jouw huidverzorging op maat. Flesjes van 15 ml die ontzettend makkelijk in je toilettas passen. Kortom vanaf nu reist je dagelijkse verzorging gewoon met je mee. Het mag zelfs in je handbagage! Hou je dus nog meer ruimte over in je koffer!

 

De reissets bestaan altijd uit drie producten, namelijk cleansing, lotion en skinoil en zijn verkrijgbaar in 5 varianten:


- Droge huid en gevoelige huid| Wood  | € 34,95 | 
- Oudere huid en vale huid | Roses |  € 36,95 | 
- Onzuivere huid, jonge huid en gevoelige huid | Lavendel |  € 32,50 |
- Vette huid  en jonge huid | Happiness |  € 32,50 |
- Overgevoelige en probleem huid | Chi | € 32,50 | 

 

04-02-2019

Tijdens de zomer letten we er altijd weer wat meer op. Persoonlijk vind ik dat je hier het gehele jaar alert moet zijn. Vertrouw je een moedervlek niet of twijfel je, dan altijd even aan de huisarts laten zien. Het is voor je huisarts een kleine moeite en de gevolgen van negeren kan groot zijn.

 

Voor meer informatie over dit onderwerp: http://stichtingmelanoom.nl/mel/home/

17-10-2018

Bij schoonheidssalon Alexandra kun je sparen voor kortingen. Of je nu een behandeling boekt of een product aanschaft. Je spaart altijd bij Alexandra!

Hoe werkt het:

Bij elke € 2,00 ontvang je 1 spaarpunt. 1 Spaarpunt is € 0,01 waard.

Je kunt de spaarpunten per 50 stuks (met een maximum van 500 stuks) inleveren.

Elke 50 spaarpunten zijn € 0,50 waard.

Elke 100 spaarpunten zijn € 1,00 waard.

Elke 250 spaarpunten zijn € 2,50 waard.

Elke 500 spaarpunten zijn € 5,00 waard.

De verzamelde spaarpunten kun je bij aankoop inwisselen voor een korting op een product of behandeling. Wanneer je minimaal 50 spaarpunten hebt verzameld kun je van een korting gebruik maken.

De punten zijn niet voor contant geld in te wisselen of aan derden over te dragen. Deze actie blijft geldig zolang je klant blijft bij schoonheidssalon Alexandra.

Schrijffouten en wijzigingen voorbehouden. https://www.schoonheidssalonalexandra.nl/spaar-actie

08-04-2018

Mooie hooikoorts tip van Weleda.

 

Merk jij ook aan je ogen dat het lente is? Als gevolg van de pollen in de lucht kan het zijn dat je ogen meer gaan tranen. Zo'n 15 à 20% van de Nederlanders heeft hier last van. Gelukkig is er ook een oplossing, recht uit de natuur: Ogentroost Oogdruppels. Dit product verzacht, verzorgt en verfrist de ogen en is beschikbaar in een druppelflesje of handige meeneem-ampullen. Een aanrader!

 

Ogentroost oogdruppels flesje 10 ml € 8,99

Ogentroost oogdruppels ampullen 10 x 0,4 ml € 8,99

Ogentroost oogdruppels ampullen 20 x 0,4 ml € 12,99

11-02-2017

Wat een mooie aanvulling op 100% natuurlijke huidverzorging. Gisteren ben ik geslaagd voor de opleiding Aromatherapie & Natuurlijke huidverzorging. Na een jaar van hard werken heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Super trots ben ik op dit papiertje.  

Wil je ook ervaren wat 100% natuurlijke huidverzorging voor je huid kan betekenen?

Bel of mail dan voor een afspraak.

Telefoon: 0306040200

Mail: schoonheidssalonalexandra@gmail.com

Je bent van harte welkom!

Schoonheidssalon Alexandra, een puur moment voor jezelf!