Rozenbottels

Serum uitgelicht!

Dat ik graag werk met serums in mijn salon is algemeen bekend. Bij elke gezichtsbehandeling maak ik er dankbaar gebruik. Het fijne hiervan is dat ik het compleet kan aanpassen aan jouw huidtype. 

Wist je dat je deze ultieme verzorging van de huid heel goed thuis kunt voorzetten. Zo geef jij je huid precies de intense verzorging die het nodig heeft. 

Eén van mijn favoriet serums is het "Triple Rosa Mosqueta" oftewel het rozenbottelserum. 

OVER TRIPLE ROSA MOSQUETA

Serum RM3 (Triple Rosa Mosqueta) is een krachtige synergie van drie rozenbotteloliën: plantolie van de geperste zaden, het CO2 extract van de bottels en van de zaden. Deze drie oliën samen hebben een prachtige rode kleur en een fantastische huidherstellende werking.

Serum RM3 is een krachtige synergie van drie rozenbotteloliën: plantolie van de geperste zaden, het CO2 extract van de bottels en van de zaden. Het 100% biologische serum is van nature rijk aan werkzame bestanddelen voor een gezonde, stevige en jonge huid.

Waarom Serum RM3 - Triple Rosa Mosqueta?

  • Ondersteunt de collageenproductie

  • Helpt rimpelvorming te vertragen

  • Bij rode en gevoelige huid

  • Super Anti-Aging

  • Verzacht littekens

  • Huidherstellend

  • Bij zonnebrand

Premium huidverbetering

Serum RM3 is van nature rijk aan vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren, bètacaroteen, essentiële olie en het bijzondere trans-retinolzuur: een vitamine A zuur. Deze stoffen geven het serum uitzonderlijke eigenschappen: o.a. het ondersteunen van het herstellend vermogen van de huid, het verzachten van littekens, en het stimuleren van de collageenproductie. Hierdoor wordt de huid steviger en helpt het serum om rimpelvorming te vertragen.

Genomineerd als Professional Beauty Product Of The Year 2018 in de categorie ‘groene cosmetica’!

GEBRUIK:

Met dit serum geef je de huid een oppepper. Je kun deze puur als serum gebruiken. Het is ook mogelijk het serum te mengen met een Skin Oil van Chi Essential Cosmetics.
Heeft jouw huid een boost nodig? Breng dan het Serum aan onder het pop-up masker. Dit is een fantastisch onderdeel van een anti-aging behandeling. Het pop-up masker helpt om de werkstoffen nog beter in de huid te begeleiden. Daarnaast werkt het pop-up masker in combinatie met een hydrolaat én het serum tegelijk, super hydraterend voor de huid.

Let op: koel en donker te bewaren. Houdbaar tot 6 maanden na opening.

INGREDIËNTEN:

Rosa canina fruit oil, Rosa canina fruit extract, Rosa canina seed extract, Rosmarinus officinalis leaf extract. 100% Biologisch

RM serum chi essential cosmetics

Terug naar blog

Inschrijven nieuwsbrief

* indicates required