Alexandra's dagelijkse Natural Skincare ritueel

Alexandra's dagelijkse Natural Skincare ritueel

Alexandra Fassotte

Onze huid staat onder constante invloeden van binnen en van buiten af en heeft daarom veel baat bij een goede dagelijkse verzorging. De huid is het grootste orgaan wat een mens heeft en verdient het daarom om extra goed verzorgd te worden.

Dit is precies de reden dat Schoonheidssalon Alexandra een dagelijks verzorgingsritueel heeft opgesteld voor jou waarmee je ten eerste de huid reinigt en voedt en ten tweede jezelf een geweldige geursensatie cadeau geeft. Met dit Natural Skincare ritueel voor thuis geef je niet alleen je huid een boost maar ook je mind.

Een perfect Natural Skincare ritueel om de dag mee te beginnen en/of te eindigen. 

Voor dit verzorgingsritueel gebruiken we alleen de beste huidverzorgingsproducten uit de natuur namelijk: composities van essentiële oliën, vette plantenoliën en hydrolaten van Chi Essential Cosmetics. 100% natuurlijke en biologische huidverzorging. Ervaar een puur moment voor jezelf met deze heerlijke huidverzorgingsproducten.

Tweemaal daags de huid reinigen en verzorgen is het beste dat je de huid kunt geven om deze in optimale conditie te krijgen en te houden.

JOUW DAGELJKSE NATURAL SKINCARE RITUEEL IN STAPPEN

  1. Reinigen 

Met reinigen verwijder je het oppervlakkig gelegen vuil uit de poriën van je huid. 

Hoe gebruik je een cleansing product? 

Neem wat cleansing in je handpalmen en masseer dit over je gezicht, nek en decolleté. Neem hier echt even de tijd voor. Masseer meerdere malen en vooral op de T zone (kin, neus en voorhoofd) De T zone is vaak het gebied waar de meeste talgophopingen zitten. Masseer dit gedeelte van je gezicht extra goed en maak er een ontspannen ritueel van. Verwijder met een lauwwarme washand of kompresdoek (gastenhanddoekje) de cleansing zachtjes van je gezicht, hals en decolleté.

  1. Hydrateren, verfrissen en versterken

Verzorg je huid na het reinigen altijd met een lotion/hydrolaat. Een lotion zorgt ervoor dat de zuurtegraad (PH waarde) van je huid weer neutraliseert en dat de poriën worden afgesloten voor invloeden van buitenaf.

Hoe gebruik je een lotion?

Waar ik zelf enorm fan van ben is om de lotion direct in mijn gezicht te sprayen. Dat geeft zo’n heerlijk sensatie gevoel en de huid wordt goed gehydrateerd. Hou je hier nu niet van? Dan kun je natuurlijk ook wat lotion op je handen sprayen en de lotion dan op je huid te masseren. Laat de lotion lekker nat op je huid om vervolgens direct verder te gaan met de volgende stap.  

  1. Verzorgen en voeden

Sluit jouw Natural Skincare ritueel af met een verzorgend en voedende huidolie of huid balsem. Neem een paar pompjes huid olie of een klein beetje huid balsem op je handen en smeer dit heerlijk uit over je gezicht, nek en decolleté. Heb je een beetje te veel van jouw verzorgingsproduct gesmeerd, spray dan nog een keertje met de lotion en masseer dit in. Zo wordt de olie/balsem net wat makkelijker opgenomen door je huid.

 

In ons drukke bestaan is het zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Trakteer je zelf 2x daags op dit heerlijke huidverzorgingsritueel. Je zult zien dat niet alleen je huid hiervan opknapt maar het ook je mind verfrist.

Een puur moment voor jezelf! Met de 100% natuurlijke en biologische skincare producten van schoonheidssalon Alexandra is alles wat jouw Glowing skin wilt.

Geniet vooral van dit pure momentje voor jezelf. Als je vragen hebt over de juiste huidverzorging voor jouw huid mag je altijd contact met me opnemen.

Liefs,
Alexandra

 

Terug naar blog

Inschrijven nieuwsbrief

* indicates required